Tips för snabbare bikinikropp

Oroa dig inte, det här är inte en artikel där vi tipsar dig om att du kan sluta äta i en vecka om du vill gå ner i vikt! Idag ska vi tipsa om en ny spännande metod för att få igång kroppens metabolism, öka kollagenproduktionen, få ut toxiner och fetter ur cellerna, på ett helt naturligt sätt som inte är alldeles för dyrt. Vi ska kika på “Fire and Ice”-metoden som kombinerar infrarödbastu med kryoterapi! Du går från +80 grader i bastun ner till -130 grader i kryon, utan att det känns obehagligt eller jobbigt. Ok, kanske liiiite obehagligt om man är känslig mot extrema temperaturer, men inte i närheten av så jobbigt som det låter som att det ska vara.

I en infrarödbastu bränner du ungefär 600 – 800 kalorier per 30 min på att bara sitta stilla och njuta av den sköna värmen som värmer dig djupt, djupt inifrån. Med en infrarödbastu kan du förbättra din blodcirkulation, främja hjärtats funktioner, lätta på spänningar i muskler och leder, reducera celluliter, förbättra immunförsvaret och få en komplett detox av systemet, inklusive huden som får en vacker lyster. Det är också helt otroligt avslappnande.

Helkroppskryoterapi får ner inflammationen i kroppen, är stressreducerande och ökar mängden serotonin i ditt system – lyckohormonet. Med helkroppskryoterapi ökar du också på fettförbränningen i 48 timmar efter behandlingen, som endast pågår i tre minuter. Så varför inte hoppa på din sparkcykel och sparka dig fram till närmaste Fire and Ice-behandling för att skynda på den där bikinikroppen?