Ta med Brasilien hem

Om du, precis som vi gör, älskar Brasilien och vill ha kvar känslan av det fantastiska landet även när du kommer hem kan du alltid “ta med dig Brasilien hem”. Det må låta konstigt, men det är faktiskt möjligt. Inspireras av härliga färger, olika mönster och andra typiska brasilianska saker som du kan inreda hemmet med och uppleva även när du sitter vid ditt vanliga matbord en grå höstkväll. Det kan ge ditt hem en helt ny känsla, och det bästa är att du inte alltid behöver ändra så mycket.

Mönster och färger

Brasilien är ett färgstarkt land som använder mycket mönster i sina textiler. Om du inte har möjlighet att köpa med dig något hem när du väl är i Brasilien kan du alltid köpa mönstrade och färgstarka saker hemma i Sverige. Det finns många varumärken som tillverkar produkter med olika mönster och färger, till exempel eleganta Marimekko.

Ät och drick som du gjorde i Brasilien

Åt eller drack du något som var sådär extra gott under din vistelse i Brasilien? Ta reda på receptet och försök laga det hemma! Då kan du få tillbaka en del av den där härliga känslan du hade när du satt på uteserveringen och njöt av en god måltid samtidigt som solnedgången lyste upp himlen på det vackraste av sätt.

Du drack förmodligen några drinkar under semestern, eller hur? Testa att skapa dessa drinkar hemma för att återskapa minnen du har från resan. Vill du sätta din egen touch på drinkarna kan du alltid testa att blanda i någon ny ingrediens eller använda din smarta sodastream för att få kolsyrat vatten att blanda ut med.