Packlista för modemedvetna kvinnan

Vad behöver man packa med sig i sin resväska för och klara en veckas semester? Framförallt kan man börja fundera på hur mycket packning man behöver ha med sig. Det kan vara skönt och ha kläder med sig så att man slipper tvätta, men kom ihåg att det på många ställen finns tvättservice till en bråkdel av priset jämfört med hemma. Lämnar man in på morgonen går det ofta att hämta senare på dagen eller senast nästa dag. Dessutom finns alltid möjligheten och köpa kläder om man skulle behöva.

Dock är det alltid roligt att ha med sig genomtänkta outfits som matchar från skor hela vägen upp till huvudbonaden. En outfit för varje dag och tillfälle. Som att ha med sig mer än bara en enda bikini för möjlighet till variation. Det är inte säkert att någon annan kommer uppmärksamma det, men en själv är medveten om det. En snygg bikini för häng vid poolen och en på stranden är ett annat alternativ. Utgå ifrån dig själv och vad som enligt dina mått är lagom och ha med då det kommer till kläder.

Det kan kännas onödigt att ta med sig löshår clips, men det kan vara bra om man misstänker att suget kommer med en riktigt snygg frisyr. Att få tag i produkter som man tycker är riktigt bra är inte alltid lika lätt. Samma gäller för ditt favorit smink och liknande produkter. Vill man vara helt säker på vad man får bör man ta med sina egna favoriter.