Bli härligt brun redan nu

När man ska åka iväg på en härlig semester och njuta av solen i ett vackert och varmt land som Brasilien ser man så klart fram emot att bli snyggt solbränd. Om du inte har köpt din biljett ännu eller räknar dagarna till avresan och längtar efter solens sköna värme då kan du fuska lite redan nu med brun utan sol. Med en produkt som brun utan sol ansikte kan man förbereda sig för den heta sommar-looken utan att behöva åka någonstans.

Dessa smarta produkter finns i form av krämer, oljor, droppar, ansiktsmasker, och så vidare. Man kan testa sig fram och hitta vad som funkar allra bäst. Som du kanske vet är Brasiliens kvinnor kända för sin förkärlek till skönhetsvård, så det kan vara skönt att förbereda sig inför resan. Då kan du känna dig maximalt förberedd inför solresan och du slipper känna dig vit som ett lankan när du strosar runt på Brasiliens vackra gator.

När du äntligen landar i Brasilien finns det oändligt många spännande aktiviteter och rundturer vi kan tipsa om – eller det kanske är stranden som lockar mest? Några av de underbaraste stränderna är Sancho Bay, Cacimba do Padre, Do Meio, Conceição, Búzios och Arraial do Cabo. Så länge du reser längst kusten kan du lita på att det finns flera fantastiska stränder oavsett vilken del av Brasilien du bestämmer dig för. Kusten är strösslad med vackra platser och det turkosa havet är gudomligt varmt och skönt.

04. Brasilien väntar
beach